Pretraga

BOMI RESTORAN

 

 

 

 

 

Restoran BOMI – ekskluzivni restoran vrhunskog kvaliteta, usluge i kuhinje

 

ORGANIZACIJA SVIH VRSTA PROSLAVA – SEMINARA – SAJMOVA – NOVOGODIŠNJE ZABAVE

 

Nadomak grada Banja Luke, tek toliko da se skrijete od gradske buke, nalaze se motel i restoran Bomi. U ambijentu koji predstavlja savršen spoj mermera, drveta i čelika, svakom posjetiocu pruža se mogućnost da u prijatnom ambijentu uživa u vrhunski spremljenoj hrani i odabranim pićima.

Imamo dvije svečane sale  kapaciteta do 300 odnosno preko 500 osoba. Sala restorana je centralno klimatizovana, opremljena profesionalnom rasvjetom, video nadzorom, udobnim stolicama sa bijelim presvlakama i različitim nijansama mašni. U dogovoru sa klijentima radimo dekorisanje prostora. Raspolažemo parkingom sa video nadzorom te čuvarskom službom.

Ambijent zaista oduzima dah a kako slika govori više od hiljadu riječi, najbolje bi bilo da nas posjetite i uvjerite se lično u izuzetnost  našeg restorana.

Ponosno ističemo ono što naš restoran dijeli od drugih, a to su    iskustvo u vrhunskom ugostiteljstvu i poznati kuhari  koji su dio naše  porodične tradicije. Osoblje restorana se sastoji od profesionalnih konobara i kuvara te menadžera koji se u svakom trenutku brine da sve protiče u najboljem redu. Po dogovoru, angažujemo profesionalnog fotografa i muziku za Vas.

 

Dugačka je lista detalja kojim se trudimo da podignemo atmosferu i napravimo od Vaše svečanosti dan koji će svi pamtiti, a izdvajamo specijalne svjetlosne efekte koji prate posebne trenutke tokom svečanosti. Naš odnos poštovanja prema hrani ogleda se i u tome što je ne bacamo već je na kraju večeri pakujemo, kako bi je mogli ponijeti kući.

 

Pored toga, želimo da naglasimo da  kod nas možete naći sve vrste domaćeg i stranog pića, te uvijek svježu morsku i riječnu ribu.

 

Motel Bomi raspolaže sa 4 jednokrevetne, 5 dvokrevetnih soba, 2 apartmana i jednom konferencijskom salom.

Cijene soba su sljedeće:

·        jednokrevetna soba  55,00 KM

·        dvokrevetna soba  85,00 KM

·        dvokrevetna soba  za jednu osobu  65,00 KM

·        apartman  100,00 KM

·        dnevni boravak  40,00 KM

 

U cijenu soba su uračunati doručak, prijava boravka, boravišna taksa i osiguranje gosta.

Motel ima vlastiti parking sa čuvarskom službom. Sve sobe su funkcionalno opremljene i imaju telefonske linije, TV prijemnike, mini-bar, a posebno ističemo urednost i visok nivo higijene.

 

Za sve informacije kontaktirajte nas na  telefon:

065 888 229 i 051 585 336

Prijedorska bb, 78252  Trn

E-mail: bomirestoran@gmail.com